Noord-WalesMidden-WalesCeredigionZuidwest-WalesZuid-Wales

Cardiff, hoofdstad van Wales

U kunt kilometers in Wales wandelen en niemand tegenkomen. Kom naar Cardiff en ontmoet duizenden mensen. 319.700 om precies te zijn. Daarom hebben we 149 pubs, bars en nachtclubs (18 aan de waterkant). 73 restaurants. 125 hotels. En het Millennium Stadium met 75.000 zitplaatsen.

Leuk voor de verandering als u even genoeg hebt van al dat groen.

Dr Who ExperienceDr Who Experience 

Speel de hoofdrol in uw eigen Doctor Who avontuur! Met speciaal ontworpen sets, beelden en interactieve ervaringen ziet u wat er achter de schermen van de iconische tv-serie afspeelde en hoe de speciale effecten worden gecreëerd.

Cardiff Must Riverside MarketRiverside Farmers Market 

Breng een bezoek aan de wekelijkse Riverside Real Food Market en probeer lokaal geproduceerd voedsel en drank.

Cardiff Must Music & CultureMuziek en Cultuur 

Het Cardiff Summer Festival-programma wordt gehouden in juli en augustus. Bezoek het Open Air Theatre of de kleurrijke MAS carnaval parade.

Cardiff Must Bay CraftsBayside Crafts 

Craft in The Bay, waar de Makers Guild is gevestigd, toont en verkoopt hedendaagse kunst en kunstnijverheid van hoge kwaliteit.

Cardiff Must CastleCardiff Castle 

De kasteelmuren, gelegen in het hart van de Welse ho ofdstad, hebben een lange geschiedenis maar ook gloednieuw interpretatiecentrum.

Cardiff Must MuseumNational Museum of Wales 

Ontdek kunst, archeologie, natuurlijke geschiedenis en geologie in het hart van de stad.

Cardiff Must Castell CochCastell Coch 

Deze gotische fantasie, een echt sprookjeskasteel gelegen in de bossen, werd gebouwd door de briljante architect William Burges voor de derde Markies van Bute.

Cardiff Must EnjoyEnjoy a night out in Cardiff 

Of u geniet van pubs, clubs, heerlijk dineren of muzikaal theater, het nachtleven van de Welse hoofdstad zal u niet teleurstellen.

Cardiff Must Millenium CenterWales Millennium Centre 

Het WM C, thuisbasis van de Welsh National Opera, is een van de meest unieke en levendige centra voor podiumkunsten in Europa.

Cardiff Must CathedralLlandaff Cathedral 

Gebouwd op een van de oudste Christelijke locaties in Groot-Brittannië. De kathedraal dateert van de Normaanse periode en heeft veel indrukwekkende architectonische elementen.