Noord-WalesMidden-WalesCeredigionZuidwest-WalesZuid-WalesCardiff

Noord-Wales

Noord-Wales Noord-Wales is een paradijs voor de wandelaar: Snowdonia National Park toont vol trots de hoogste berg in Engeland en Wales & Anglesey is rijk aan spectaculaire zeekliffen.

Midden-Wales

Midden-Wales Midden-Wales is een fantastisch gebied om eens heerlijk te verdwalen. Als u de grote wegen vermijd, zult u al gauw enkele van de mooiste plekjes in het land ontdekken.

Ceredigion

Ceredigion De westkust van Wales is afgezet met bekroonde stranden, rotsige smokkelaarsgrotten en schitterende kliffen, met tegen de achtergrond het prachtige Cambriangebergte.

Zuidwest-Wales

Zuidwest-Wales Zuidwest-Wales strekt zich uit van Swansea naar het schiereiland Gower over de mooie provincie Carmarthenshire tot aan het Nationaal Park Pembrokeshire Coast.

Zuid-Wales

Zuid-Wales In Zuid-Wales woont ongeveer tweederde van de bevolking van Wales, en dit is een perfecte bestemming voor een stedentrip, een actieve vakantie of om ons rijke erfgoed te ontdekken.

Cardiff

Cardiff 48 Hours


Cardiff, onze hoofdstad, is een moderne en kosmopolitische stad, met een uitgaansleven dat daar bij past. Ook voor shoppers en sportfans is het the place to be.