privacyverklaring & cookies

Privacy- en cookiebeleid


Visit Wales en de Welsh Government respecteren de privacy van de gebruikers van onze diensten en willen deze beschermen.
Dit document bevat informatie over ons privacy- en cookiebeleid met betrekking tot informatie die op deze website verzameld wordt.

Website-analyse

Wij maken gebruik van een webanalysetool om de inhoud op de site te verbeteren en om het gebruik van de site te analyseren;
hoe gebruikers op onze site terechtkomen, wat ze doen op de site, welke browser ze gebruiken en met welk besturingssysteem, etc.
Dit tool is Google Analytics, een webanalysedienst geleverd door Google Inc. ('Google').
Google Analytics maakt gebruik van 'cookies' en JavaScript-code om de activiteit van gebruikers van onze website te analyseren.
De informatie over het gebruik van de website (waaronder uw IP-adres) wordt verzonden naar en opgeslagen op Google-servers in de Verenigde Staten. Deze analysegegevens zijn echter niet gekoppeld aan persoonlijke identificeerbare informatie.

Google zal uw IP-adres niet associëren met gegevens die eerder zijn opgeslagen. Door gebruik te maken van deze website geeft u Google toestemming voor het verwerken van gegevens over u op de wijze en voor de doeleinden die hierboven zijn beschreven.

Lees het Privacybeleid van Google en de Dienstvoorwaarden van Google voor gedetailleerde informatie.

U kunt het gebruik van cookies weigeren door de juiste instellingen te selecteren op uw browser. Informatie over hoe u dit doet vindt u op http://www.aboutcookies.org

Cookies

Wij maken gebruik van een aantal verschillende cookies op onze site. Als u niet weet wat cookies zijn, of hoe u deze kunt beheren of verwijderen, dan raden wij u aan een kijkje te nemen op http://www.aboutcookies.org voor gedetailleerd advies.

Momenteel maken wij gebruik van een beleid van ‘stilzwijgende toestemming’, wat betekent dat wij aannemen dat u geen problemen hebt met dit gebruik.
Als u er niet mee akkoord gaat, kunt u deze site niet gebruiken of de Visit Wales-cookies verwijderen na uw bezoek aan de site. U kunt ook de site bezoeken met behulp van de anonieme gebruikersinstelling van uw browser (“Incognito” in Chrome, “InPrivate” voor Internet Explorer, "Private Browsing" in Firefox en Safari etc.).

*Geen van onze cookies slaan persoonlijke informatie op of maken gebruik van dergelijke informatie*

De onderstaande tabel beschrijft de cookies die wij gebruiken op deze site en waarvoor ze worden gebruikt.

PHP Session ID

Ons contentmanagement-systeem (Amaxus) gebruikt deze cookie om de sessie van uw computer op de server bij te houden. De informatie wordt niet gedeeld met of verkocht aan derde partij organisaties voor enig doel, bestaat uit willekeurig gegenereerde karakters en bevat geen persoonlijke informatie.

AMAXHOST

Ons contentmanagement-systeem (Amaxus) gebruikt deze cookie om de sessie van uw computer op de server bij te houden. De informatie wordt niet gedeeld met of verkocht aan derde partij organisaties voor enig doel, bestaat uit een IP-adres en bevat geen persoonlijke informatie.

GFK Survey Referer

Bij het betreden van onze site is er wellicht een pop-up vragenlijst verschenen; wij gebruiken deze cookie om te garanderen dat de pop-up niet weer aan u wordt getoond en om te detecteren vanaf welke website u bent doorgestuurd naar onze site. De informatie wordt niet gedeeld met of verkocht aan derde partij organisaties voor enig doel, is de URL van de laatste pagina die u hebt bezocht en bevat geen persoonlijke informatie.

Google Analytics

Wij gebruiken deze cookies om te begrijpen hoe de site wordt gebruikt, om zo de gebruikerservaring te verbeteren. De informatie wordt uitsluitend voor deze doeleinden gedeeld met Google, is een willekeurig gegenereerd nummer en bevat geen persoonlijke informatie.

GroupM - mookie1.com & gmads.net

Wij gebruiken deze cookies om gebruikers te tellen en te volgen die op advertentie- of promotie-inhoud hebben geklikt op Visit Wales of andere sites die gekoppeld zijn aan deze site. De informatie wordt niet gedeeld met of verkocht aan derde partij organisaties voor enig doel, bestaat uit willekeurig gegenereerde karakters en bevat geen persoonlijke informatie.

Quantserve

Wij gebruiken deze cookies om gebruikers te tellen en te volgen die op advertentie- of promotie-inhoud hebben geklikt op Visit Wales of andere sites die gekoppeld zijn aan deze site. De informatie wordt niet gedeeld met of verkocht aan derde partij organisaties voor enig doel, bestaat uit willekeurig gegenereerde karakters en bevat geen persoonlijke informatie.

Externe webdiensten
Wij maken gebruik van een aantal externe webdiensten op Visit Wales, vooral om content weer te geven op onze webpagina's.
Bijvoorbeeld: om afbeeldingen weer te geven gebruiken wij Flickr; om eBrochures weer te geven gebruiken wij Issuu; om video's weer te geven gebruiken wij Vimeo en YouTube. Dit is geen uitvoerige of complete lijst van de diensten waarvan wij gebruik maken, of in de toekomst wellicht zullen gebruiken bij het embedden van content, maar deze worden het meest gebruikt. Wij kunnen niet voorkomen dat deze sites, of externe domeinen, informatie verzamelen over uw gebruik van dergelijke embedded content. Als u niet bent ingelogd bij deze externe diensten, dan zullen ze niet weten wie u bent, maar zullen ze waarschijnlijk anonieme gebruiksinformatie verzamelen, zoals aantal bezoeken, aantal keren bekeken, aantal downloads, etc.

Vragenlijsten en prijsvragen
Wij vragen soms informatie van gebruikers via vragenlijsten, prijsvragen of voor specifieke gebruikersdiensten (bijv.: inschrijven voor nieuwsbrief). Deelname aan deze vragenlijsten of prijsvragen is geheel vrijwillig en de gebruiker heeft dus de keus of hij/zij deze informatie wenst vrij te geven. De gevraagde informatie bestaat uit contactgegevens (zoals geleverd aan de site bij het inschrijven voor de nieuwsbrief) en aanvullende informatie over uw meningen en voorkeuren. Wij gebruiken de contactgegevens om prijswinnaars op de hoogte te stellen. Wij zullen de gegevens van prijswinnaars niet publiceren op de site, hoewel wij op verzoek de naam van de prijswinnaar en het bedrijf waar hij/zij werkt wel zullen tonen. Als de vragenlijst of prijsvraag wordt gesponsord dan delen wij eventueel de informatie verstrekt door de deelnemers met de sponsor, maar alleen met toestemming van de verstrekker van de informatie.

Wet bescherming persoonsgegevens

In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens zijn wij wettelijk verplicht eventuele informatie verzameld bij u te beschermen. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en encryptie-software om uw gegevens te beschermen en hanteren strenge beveiligingsnormen om eventuele ongeautoriseerde toegang tot de gegevens te voorkomen.

Wij zullen uw gegevens niet doorspelen aan een derde of een andere overheidsafdeling.

Toegang tot uw gegevens en contact met ons opnemen
Als u uw bestanden of eventuele correspondentie gericht aan ons wilt inzien, of als u een vraag of klacht hebt over dit privacybeleid of over de site, dan kunt u contact met ons opnemen via: info@visitwales.co.uk

Hebt u commentaar op het in dit document opgestelde privacybeleid, neem dan contact met ons op via het volgende e-mailadres: info@visitwales.co.uk

Wanneer en hoe verzamelen wij informatie over u?

Wij verzamelen persoonlijke informatie over u:

i. wanneer u brochures bestelt op de site (rechtstreeks of via VisitWales);
ii. wanneer u op de site registreert dat u er geen problemen mee hebt dat wij u in de toekomst informatie toesturen;
iii. wanneer u deelneemt aan een prijsvraag of loterij.

Welke gegevens worden verzameld?

De gegevens die wij verzamelen zijn persoonsgegevens en kunnen uw naam, e-mailadres, postadres en postcode omvatten. Wij kunnen u ook naar uw telefoonnummer vragen zodat wij contact met u kunnen opnemen als u een loterij of prijsvraag hebt gewonnen.

Het departement douane & accijnzen (HM Customs and Excise) verplicht ons informatie met betrekking tot het woonland te verzamelen en op te slaan.

Wie verzamelt de informatie?

De informatie wordt door ons, de Welsh Government, Cardiff Bay, Cardiff CF99 1NA (Verenigd Koninkrijk), verzameld.

Wij zijn geregistreerd onder de Wet bescherming persoonsgegevens 1998 (Data Protection Act 1998).

De persoonlijke identificeerbare informatie, die nodig is om onze site te gebruiken is uitsluitend in het bezit van ons. Wij delen, noch verkopen of verhuren deze informatie aan andere personen, ondernemingen of organisaties op een andere manier dan zoals bekendgemaakt in dit document of zoals dat wordt aangegeven daar waar de informatie wordt verzameld. U dient echter te weten dat als u via de site of VisitWales een brochure aanvraagt, uw gegevens kunnen worden doorgestuurd naar een plaatselijke toeristische marketingorganisatie, zodat zij de brochure naar u kunnen opsturen. [Uw gegevens zullen door de organisatie alleen worden gebruikt met het doel de brochure naar u te verzenden.]

Instemming

Met het aan ons bekendmaken van persoonlijke gegevens, stemt u in met het verzamelen, de opslag en de verwerking van de informatie op de in dit beleidsdocument beschreven wijze.

Hoe wordt de informatie gebruikt en door wie?

De hierboven beschreven informatie zal door ons alleen voor de volgende doeleinden worden gebruikt: -

om u een promotie-e-mail te sturen.

Bij tijd en wijle kunnen wij u ook via de e-mail een nieuwsbrief sturen. Deze zou informatie bevatten over nieuwe onderwerpen en diensten met betrekking tot de site.
De informatie kan ook beschikbaar worden gesteld aan ondernemingen handelend in aan het toerisme gerelateerde specialistische goederen, producten en diensten met een interesse voor het adverteren op de site. Deze zouden u dan zo nu en dan een e-mail kunnen sturen met bijzonderheden die voor u interessant kunnen zijn.

Wij zijn er niet voor onze gebruikers te laten overspoelen met ongepaste en niet gevraagde e-mails. Daarom zullen wij organisaties aan wie wij dergelijke gegevens leveren zorgvuldig selecteren. Verder zullen wij de organisaties in geen enkel geval uw financiële gegevens verstrekken.

U hebt ook het recht uw gegevens terug te trekken voor het gebruik anders dan voor doelen direct gerelateerd aan de site. Verdere bijzonderheden over dit recht, vindt u onder 'Uw rechten met betrekking tot deze informatie' hieronder.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben wij getroffen om deze informatie te beschermen?

Om uw privacy te beschermen worden uw financiële gegevens eerst door een veilige server gestuurd die de gegevens codeert voordat deze naar ons worden verzonden. Ook offline doen wij ons uiterste best om uw gegevens te beschermen: alleen de medewerkers die de gegevens daadwerkelijk nodig hebben voor hun werk hebben toegang tot de gegevens.
Bovendien zijn onze veiligheidsprocedures voor het opslaan en bekendmaken van klantgegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens 1998 (Data Protection Act 1998) om ongeoorloofde toegang te voorkomen.

De site kan bij tijd en wijle links naar andere websites bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van de eigenaars en beheerders van deze sites. Daarom raden wij u aan op elke website waar u om persoonsgegevens wordt gevraagd, de verklaringen en het beleid betreffende privacy te lezen.

Uw rechten met betrekking tot deze informatie

Mocht u uw persoonsgegevens op de site willen wijzigen en updaten, neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres.
U hebt ook de mogelijkheid uw gegevens terug te trekken voor het gebruik anders dan voor doelen direct gerelateerd aan de site. Dit kunt u daar aangeven waar wij om uw gegevens vragen. Als u bijvoorbeeld wilt deelnemen aan een prijsvraag, maar in de toekomst geen nieuwsbrieven, e-mails met promotionele of marketingmaterialen wilt ontvangen, dan kunt u dit aangeven door het desbetreffende vakje op het aanmeldingsformulier ongemarkeerd te laten.
Op dezelfde manier kunt u na een bepaalde periode, als u geen nieuwsbrieven, promotionele en marketing-e-mails meer wilt ontvangen, zich via de e-mailcommunicatie direct persoonlijk uitschrijven of contact met ons opnemen met het verzoek u te verwijderen uit de database.
Houdt u er echter rekening mee, dat wij door u gemaakte veranderingen niet met terugwerkende kracht kunnen invoeren. Dit betekent dat u informatie kunt blijven ontvangen van een derde partij die u toestemming hebt gegeven om contact met u op te nemen, omdat wij uw gegevens al aan die derde hebben geleverd. Wilt u niet langer direct van hen nieuwsbrieven, promotionele en marketing e-mails ontvangen, dan dient u hierover met iedere derde partij afzonderlijk contact op te nemen.

Veranderingen in het beleid

Als dit privacybeleid op enige wijze verandert, dan zullen wij een bijgewerkte versie op deze pagina publiceren. Het regelmatig doorlezen van deze pagina garandeert dat u altijd op de hoogte bent van welke informatie wij verzamelen, hoe wij die gebruiken en onder welke omstandigheden wij deze delen met andere partijen, indien van toepassing.

VRAGEN

Hebt u vragen over dit document of over onze procedures, neemt u dan contact met ons op via info@visitwales.co.uk